Asinsgrupu diēta

Asinsgrupu diēta vairāk ir nevis diēta, kuru jāievēro kādu noteiktu laiku, bet gan izmaiņas tavā ēdienkartē, kuras tu ievēro, lai uzlabotu savu veselību. Šī diēta balstās uz ideju, ka katrai asinsgrupai ir noteikti pārtikas produkti un pārtikas produktu grupas, kuros esošās olbaltumvielas ir ļoti neveselīgas tavam organismam, jo tās salipina sarkanos asins ķermenīšus, tā radot tev dažādas problēmas, piemēram, nieru un aknu darbības traucējumus un pat lieko svaru.

Šī diēta paredz katrai asinsgrupai savus produktus, kuri ir ieteicami lietot un tos, no kuru lietošanas vajadzētu atturēties. Šī diēta neierobežo to, cik daudz tu lieto savā uzturā šos produktus, bet gan to, tieši kādus produktus tev vajadzētu un nevajadzētu lietot.

Taču ir jābūt uzmanīgiem ar dažu pārtikas produktu grupu neēšanu, jo tā var zaudēt būtiski nepieciešamās uzturvielas organismā, tādēļ ieteicams sākumā izmēģināt šo diētu mēnesi, un ja pēc tam nav vērojamas ne kādas drastiskas izmaiņas tavā veselībā, to var turpināt.

1. jeb 0 asinsgrupa – šīs asinsgrupas pārstāvjiem īpaši ieteicams uzturā lietot zivis, gaļu un dažādus dārzeņus, bet vajadzētu pēc iespējas izvairīties no pāraugu un graudaugu produktu lietošanas.

2. jeb A asinsgrupa – tiem cilvēkiem, kuriem ir šī asinsgrupa pastiprināti vajadzētu lietot tieši pākšaugus, dažādus dārzeņus, sojas produktu, kā arī jūras veltes, bet vajadzētu izvairīties no gaļas produktiem un desām, olām, piena un citiem piena produktiem.

3. jeb B asinsgrupa – cilvēkiem ar šo asinsgrupu ir ieteicams ēst gaļu, zivis, dārzeņus, augļus un piena produktus, bet vajadzētu atturēties no graudaugu produktiem, kā arī riekstiem, sēklām un putna gaļas.

4. jeb AB asinsgrupa – bet šīs asinsgrupas pārstāvjiem vairāk vajadzētu ēst sojas produktus, jūras veltes, dārzeņus un liesus piena produktus, bet izvairīties no graudaugu un pākšaugu produktiem, kā arī sarkanās gaļas.

 

 

CLOSE
CLOSE